Dietist

 

Voedingsdeskundige Laura Bleeker
Je broeken zitten al een hele tijd echt niet meer lekker. Je kunt je niet herinneren wanneer je voor het laatst een nauwsluitend shirt hebt aangehad en in een shirt zonder mouwen voel je je ook al tijden niet meer op je gemak. Zou het niet heerlijk zijn om je daar niet meer druk om te hoeven maken? Je weer fit te voelen en zelfverzekerd?

Ben je eraan toe om nu echt aan de slag te gaan en nu echt en blijvend resultaat te behalen?
Spreek me aan, bel of mail me en we plannen een vrijblijvende kennismaking.

Laura Bleeker
06 – 52 18 31 91
laura@eatandtrain.nl
Eatandtrain.nl

 

Diëtist Birgit Wiersma

Als diëtist kan ik je helpen met het behalen van je doelen, omgaan met allergieën, maag/darmklachten en je bloedwaardes verbeteren. Een belangrijke factor voor het succesvol behalen van je doelen, is samenwerking. Bij mij krijg je geen dieet voorgeschreven, maar kijken we samen naar de mogelijkheden binnen je huidige eetpatroon en leefstijl. Door steeds kleine aanpassingen te maken kan je een andere leefstijl ontwikkelen die bij je past. Heb je diabetes, hypercholesterolemie, COPD, overgewicht, ondergewicht, voedselallergieën, Prikkelbaar Darm Syndroom of een combinatie hiervan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wil je graag meer energie, je fitter voelen, bloedwaardes verbeteren of weten of je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Neem dan contact met me op.

Inloopspreekuren:

Elke woensdag 20-20.30u

Om de vrijdag 8-8.30u

 

Birgit Wiersma

06 – 53 87 79 07

Birgit.wiersma@hotmail.com