GROEPSLESSEN

Groepsles reserveren? Gemakkelijk met de Shape all in Mywelness app.

Download gratis
  https://appsto.re/nl/-wnY_.i
  http://tiny.cc/66rzay

Zumba is een combinatie van fitness en dansbewegingen op muziekstijlen zoals salsa, merengue, samba, cumbia, flamenco en hiphop

Lees meer

In de yogastudio worden diverse yogalessen gegeven door de beste yogi's uit de stad. Op het lesrooster vind je al onze lessen zoals Vinyasa yoga, Aerial Yoga, Nidra, Gentle yoga, Hatha, Yin & Yang yoga.

Lees meer

Body pump kan het beste worden omschreven als fitness op muziek waarbij met een stang (barbell) en gewichten alle spiergroepen aan bod komen

Lees meer

Total body workout is een intensieve full-body workout met een combinatie van kracht en cardio-oefeningen.

Lees meer

Pilates is een training voor je hele lichaam, het verbetert je kracht, flexibiliteit en coördinatie.

Lees meer

Een 40 minuten Cycling class met de piek in het eerste gedeelte van de les, gevold door een Yin-yoga achtige stretch les om lichaam en geest te ontspannen.

Lees meer

50 minuten workout met de Suspension trainer o.l.v. Marit In de Aerial zaal

Lees meer

Buik en rugspieren (=core) een van de belangrijkste zones van je lichaam.

Lees meer

Aerial pilates, Aerial vinyasa and Arial yin yoga are all possible at Shape all in

Lees meer

De beste indoor cycling lessen op Keiser wattage bikes met Spivi ondersteuning. Download de SPIVI app en neem je smart phone mee naar de les. Connect met de bike en train met de juiste weerstand en herstel. Je workout data verzamel je automatisch in je app.

Lees meer

Onze boks en kickboks lessen, met technieken uit het boksen en kickboksen.

Lees meer

Circuittrainingen voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is.

Lees meer

M.A.D. staat voor Motion, Agility, Dynamics. Een intensieve circuittraining!

Lees meer

In deze les leer je verschillende paaldanstechnieken, vloerwerk en choreografieën. Een les voor iedereen die wil en durft te shinen.

Lees meer

Barre lessen focussen op het versterken van de spieren, core en balance en het verbeteren van de flexibiliteit. Booty Barre legt de focus op de billen en met Barre Burn zul je je spieren voelen branden over je hele lichaam.

Lees meer

Bootcamp in Westerpark is een intensieve interval training met de combinatie van kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen

Lees meer
130

Groepslessen


Meer dan 130 groepslessen

Groepslessen voor iedere sporter! Met meer dan 130 groepslessen is er bij shape all in keuze genoeg voor iedereen. Mix & match het perfecte programma voor jouw doelstelling en persoonlijkheid. Laat je motiveren door onze professionals!

Weet jij niet goed welke les het beste bij je past? Shape helpt en informeert je hierbij graag; zodat jij die groepstraining  pakt die je leuk vindt. En perfect aansluit op je sportieve doestelling en je passie. Wil je kracht en souplesse ontwikkelen? Probeer een van de soorten yoga of pilates. Ga je voor kracht training in combinatie met cardio ontdek het ruime aanbod circuit trainingen; Skillmill, crossfit en MAD. Wil je een topconditie opbouwen probeer dan de hardlooptraingen of bootcamp in Westerpark.


start vandaag, schrijf je nu in!

word lid