GROEPSLESSEN

Groepsles reserveren? Gemakkelijk met de Shape all in Mywelness app.

Download gratis
  https://appsto.re/nl/-wnY_.i
  http://tiny.cc/66rzay

ZUMBA

Zumba is een combinatie van fitness en dansbewegingen op muziekstijlen zoals salsa, merengue, samba, cumbia, flamenco en hiphop

Lees verder

YOGA

Vinyasa yoga, Strong core yoga, Gentle yoga, Hatha, Yin en Yin yang yoga vind je allemaal bij ons op het rooster. Gegeven in onze yogastudio door zeer ervaren yogi's

Lees verder

PUMP

Body pump kan het beste worden omschreven als fitness op muziek waarbij met een stang (barbell) en gewichten alle spiergroepen aan bod komen

Lees verder

TOTAL BODY WORKOUT

Total body workout is een intensieve full-body workout met een combinatie van kracht en cardio-oefeningen.

Lees verder

PILATES

Met pilates wordt het hele lichaam getraind en het verbetert de kracht, flexibiliteit en coördinatie.

Lees verder

SPIN & STRENGTH

Een uur high intensity cardio en kracht interval training.

Lees verder

KINESIS CIRCUIT

Vanuit fysiologisch oogpunt wordt gekeken naar een nieuwe balans, gebaseerd op drie elementen: stabiliteit, kracht en flexibiliteit.

Lees verder

BOX-FIT

Een totale workout van 30 minuten! Verschillende bokstechnieken in combinatie met kracht-, cardio-, en coördinatie training zorgen voor een intensieve les die zowel je conditie als je bokstechniek verbeterd!

Lees verder

CORE

Buik en rugspieren (=core) een van de belangrijkste zones van je lichaam.

Lees verder

AERIAL LESSEN

Aerial pilates, Aerial vinyasa en Aerial yin yoga behoren allemaal tot de mogelijkheden bij Shape-all-in

Lees verder

I AM CYCLING

De beste indoor cycling lessen op Keiser wattage bikes met Spivi ondersteuning. Download de SPIVI app en neem je smart phone mee naar de les. Connect met de bike en train met de juiste weerstand en herstel. Je workout data verzamel je automatisch in je app.

Lees verder

KICKBOKSEN

Onze boks en kickboks lessen, met technieken uit het boksen en kickboksen.

Lees verder

VITAL

Circuittrainingen voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is.

Lees verder

M.A.D

M.A.D. staat voor Motion, Agility, Dynamics. Een intensieve circuittraining!

Lees verder

POLE DANCE & POLE FITNESS

In deze les leer je verschillende paaldanstechnieken, vloerwerk en choreografieën. Een les voor iedereen die wil en durft te shinen.

Lees verder

BARRE

Barre lessen focussen op het versterken van de spieren, core en balance en het verbeteren van de flexibiliteit. Booty Barre legt de focus op de billen en met Barre Burn zul je je spieren voelen branden over je hele lichaam.

Lees verder

BOOTCAMP

Bootcamp in Westerpark is een intensieve interval training met de combinatie van kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen

Lees verder
130

Groepslessen


Meer dan 130 groepslessen

Groepslessen voor iedere sporter! Met meer dan 130 groepslessen is er bij shape all in keuze genoeg voor iedereen. Mix & match het perfecte programma voor jouw doelstelling en persoonlijkheid. Laat je motiveren door onze professionals!

Weet jij niet goed welke les het beste bij je past? Shape helpt en informeert je hierbij graag; zodat jij die groepstraining  pakt die je leuk vindt. En perfect aansluit op je sportieve doestelling en je passie. Wil je kracht en souplesse ontwikkelen? Probeer een van de soorten yoga of pilates. Ga je voor kracht training in combinatie met cardio ontdek het ruime aanbod circuit trainingen; Skillmill, crossfit en MAD. Wil je een topconditie opbouwen probeer dan de hardlooptraingen of bootcamp in Westerpark.


start vandaag, schrijf je nu in!

word lid