Marc Wolswijk

Marc Wolswijk

Personal Trainer / Dietist 

'Connected'

Over Marc Wolswijk

'Connected' is het woord dat mijn visie op het leven omschrijft.
Dit is in verbinding staan met je fysieke, emotionele, mentale en spirituele bestaan.
Als personal trainer laat ik je voornamelijk kennis maken met je fysieke bestaan door diverse vormen van beweging te integreren in jouw training.

Jouw persoonlijke doelstelling(en) staan voorop, en door middel van kracht, evenwicht, snelheid, flexibiliteit en ademhaling werken we samen aan een algeheel gezond en integer lichaam.
Wellicht zal je ontdekken dat werken aan je fysieke gezondheid ook invloed heeft op je emotionele, mentale en spirituele bestaan.

Mijn doel als trainer is om je te helpen je doelstelling(en) te bereiken, je gezondheid in stand te houden dan wel te verbeteren en je bewustzijn en kennis over je eigen lichaam te vergroten.

Hiernaast werk ik als diëtist en ondersteun ik mensen met voeding gerelateerde ziektebeelden, voedsel allergieën, sportvoedingsadviezen en reguliere voedingsadviezen. Ik ga holistisch te werk en baseer mijn adviezen op wetenschap en ervaring.

Ik zoek een cliënt met een open en onderzoekende houding die wil werken aan zijn of haar gezondheid en maar door middel van eigen initiatief bijdraagt aan de vooruitgang.

Marc Wolswijk

Zie meer over personal training & voedingsadviezen: www.marc-connected.nl

Certificering
  • Personal Trainer - NSCA
  • Diëtist - HvA
  • Coach & Fitnesstrainer Shape All In
  • In opleiding tot Yin-Yoga Docent
marc-group
marc-wolswijk_personal-trainer
Marc-Wolswijk

maak vandaag nog een afspraak!

stuur e-mail