Arnoud van Rooij

Arnoud van Rooij

Personal training door fysiotherapeut

Effectief & efficiënt trainen

Over Arnoud van Rooij

Iedereen heeft een ander lichaam, dat anders reageert op beweging, trainingsprikkels, voeding etc. Jouw training is uniek. Bij mij begint je training met een uitgebreide intake & beweging-assessment wat de basis is voor je verdere trainingsprogramma. Mijn begeleiding is persoonlijk, motiverend en altijd onderbouwd; zoals je van een fysiotherapeut mag verwachten.

‘Op de basis- & middelbare school had ik altijd een hekel om naar ‘gym’ te te gaan. We speelden voetbal of trefbal; en daar vond ik niets aan. Heel soms speelden we basketbal of honkbal. Dat vond ik wel leuk, hoewel ik er zeker niet goed in was. Voor gym stond ik ook altijd een zesje, ik deed wel mee maar niet van harte. Dat veranderde toen ik een docent kreeg die mij motiveerde, al snel begon ik gymles leuk te vonden’. Dat is mijn voorgeschiedenis.

Nu motiveer ik andere waarbij ik mijn kennis en ervaring inzet zodat ze op een verantwoorde manier effectief en efficiënt hun doelen behalen. In 2008 heb ik hiervoor mijn eerste stap gezet door het volgen van de docentenopleiding bij Svaha yoga. En in 2014 heb ik mij gekwalificeerd tot personal trainer. In juni 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb deze opleiding gevolgd, omdat ik het beste uit mezelf naar boven wil halen, maar vooral omdat ik mijn klanten de beste training wil geven.

Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met weinig tot geen ervaring en/of motivatie. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut ben ik gewend om ook patiënten te begeleiden met aandoeningen als onder andere reuma, artrose, lage rugpijn en schouderklachten.

Wil je op de voor jou beste manier (leren) trainen en wil je effectief en efficiënt aan de slag? Heb je een vraag of wil je direct je gratis intake plannen? Klik dan hier om een Whatsapp gesprek te openen.

BIG: 49925817804

Certificering
  • Fysiotherapie ProEducation (2019)
  • TRX Qualified instructor, TRX (USA/NL) (2016)
  • Strength Coach PICP, Poliquin PICP (USA) (2015)
  • Fitness Instructeur & Personal Trainer, Fit!Vak (2014)
  • Yoga-docent, Svaha-Yoga, Amsterdam (2008)
Specialties
  • Krachttraining
  • Revalidatie
  • Fysiotherapie
  • Motiverend
Maak kennis met Personal Trainer en Fysiotherapeut Arnoud van Rooij
Krachttraining wordt naast cardio ingezet om gewicht te beheersen
Duidelijke uitleg over over de oefeningen, en het trainingsschema mee naar huis

maak vandaag nog een afspraak!

stuur e-mail