Voedingsdeskundige

Laura hebben jullie wellicht al voorbij zien komen achter de receptie van Shape, in het krachthonk of in een van de vele lessen die je vindt op het lesrooster van Shape. Dit is haar verhaal:

Uren heb ik door het park gerend, op de loopband en crosstrainer gestaan en ontelbare keren at ik aan het begin van de week alleen maar salades om zo de drankjes (en de chocola en de hamburgers) van het weekend weer te compenseren.
Begrijp me niet verkeerd, ik ben altijd actief geweest, maar dat ik met voornoemde levensstijl niet gelukkiger noch strakker werd, stond inmiddels als een paal boven water. Toen ik na 2 jaar buitenland ook nog eens 12 kilo zwaarder terug kwam, wist ik “hier moet iets gebeuren!”.
Ik heb de hulp van een coach ingeschakeld en vanaf toen ging het snel. Heerlijk vond ik het om bezig te zijn met mijn voeding, om de loopband in te ruilen voor gewichten, om sterker te worden, resultaten te zien en elke dag (hoe cliché!) wakker te worden vol energie. Ik herkende mezelf niet meer terug!
Zo is mijn passie ontstaan; dit gevoel wil ik met de hele wereld delen! 

Inmiddels heb ik verschillende studies afgerond om mijn kennis te verdiepen, heb ik mijn kantoorbaan opgezegd en werk ik als zelfstandig voedingsdeskundige. Verder is de eerste succesvolle editie van de fitnessreizen die ik organiseer een feit.
Ik wil jou laten zien dat je geen crash-dieet hoeft te volgen, geen koolhydraten hoeft te bannen, super foods hoeft te eten of oneindig cardio hoeft te doen om je fit, sterk en energiek te voelen en hoe je eindelijk resultaat kunt behalen en behouden!
Benieuwd hoe? Spreek me aan bij Shape all in, bel of mail me.

Laura Bleeker
Eat & Train
www.eatandtrain.nl

06 – 52 18 31 91

  • Voedings- en ervaringsdeskundige
  • BGN gecertificeerd gewichtsconsulent i.o.
  • Fitnesstrainer
  • Chocoholic