Outdoor training

Sport jij graag buiten? Wij hebben ook tijdens de winter een wekelijks programma. Allemaal gratis voor Shape all in en IAMFIT leden.
Samen met Medico Vision, Fresh fitness zorgen wij ervoor dat jij het hele jaar ook buiten kan sporten.
Reserveer via onze app en meld je op de afgesproken plek.

Bootcamp & Totally MAD OD (Out Door):

Bootcamp, voor ieder niveau.  Er wordt gebruik gemaakt van diverse obstacles, materialen en je eigen lichaamsgewicht of dat van een medesporter. Een gevarieerde training, waar je fit en sterk van wordt! 

Totally MAD OD is geen les voor de startende sporter. Beheers je wel de techniek van een goede squat een kettle bell swing, heb je een goede basis conditie en core, dan kun je meeknallen in deze intensieve les. 

Looptraining-Obstacle training & Crossrunning

voor deelnemers van alle niveaus. Onze looptraining is conditioneel opbouwend, je zult de juiste looptechnieken aanleren en het is leuk en motiverend om in groepsverband te lopen. 
Bij de Obstacle training, Crosscamp en Crosstraining maken we ook gebruik van obstakel op het parcour. Bankjes, stoepen, balken, het wordt allemaal benut tijdens de looptraining. De training is conditioneel opbouwend, je zult de juiste looptechnieken aanleren en het is leuk en motiverend om in groepsverband te lopen.
In beide groepen wordt besproken of er leuke evenementen zijn waar gezamenlijk naartoe gewerkt kan worden, zoals bijvoorbeeld een Opstacle run of Dam tot Dam loop. Dit is niet verplicht natuurlijk!

Gratis voor leden.

Zomerprogramma v.a. 1 April 2018

 Dag  Tijd  Training Locatie Trainer
Maandag 19:00-20:00 Bootcamp Meeting point: Shape receptie. Vertrek 19 uur!  Alvaro
Dinsdag 19:30-20:30 Crosscamp* Fresh fitness/receptie Peter
Woensdag 19:00-20:00  Crossrunning Fresh fitness/receptie  Alvaro
Zondag  10:00-11:00 Totally MAD XL* Westerpark (bij kinderboerderij) Levi/Alvaro om en om

* De trainingen hebben een winterstop vanaf 1 oktober

Onze groepslessen kun je reserveren via de Shape all in Mywellness app. Download hem gratis:

  Apple store

De trainingen zijn gratis voor leden. Niet-leden kunnen een kaart kopen voor 99,-. Onbeperkt outdoor training tot 1 sept 2017