Meet the fysio!

Meet the fysio!

Meet the fysio´s bij In-Shape Fysiotherapie…..

Deze week zetten we Jorin in de spotlight!

Kun je ons wat meer over jezelf vertellen? En waarom ben je fysiotherapeut geworden bij In-Shape?
“Ik kom uit Haarlem en ben inmiddels 6 jaar Fysiotherapeut waarvan ik alweer 5 jaar bij Shape werk. Ik vind sporten het leukste dat er is. Zelf speel ik op hoog niveau de nog redelijk onbekende maar zeer intensieve sport onderwaterhockey, en daarvoor heb ik voor het Nederlands team 2 WK’s en een EK mogen spelen. Ook kijk ik graag naar sport, zo probeer ik zoveel mogelijk sportevenementen op tv te volgen, of het nou Ajax in de Champions league is of een peloton dat over de kasseien sprint in Parijs-Roubaix, een sporter die op de toppen van zijn kunnen bezig is vind ik erg mooi om naar te kijken.”

Wat is je relatie met Shape? En kunnen we jou ook wel eens in de sportschool vinden?
“Ik kende Shape nog niet voordat ik via-via voor Robin kwam te werken, ik vind de sfeer in de sportschool geweldig en vind het een mooie plek waar je met elk doel goed kan sporten. Zelf doe ik sinds een paar maanden mee met de Yoga op donderdag middag om een tegenhanger te geven aan de explosieve sporten die ik zelf liever doe, en ik merk dat dat een betere balans aan mijn lichaam geeft.”

Wie kan er bij jou aankloppen voor een behandeling?
“Ik zie veel verschillende klachten en daarom is iedereen bij mij welkom. Mijn specialiteit zijn de sport-revalidatie trajecten, en trajecten na een operatie of trauma (botbreuken e.d.). Maar ik zie ook veel mensen met houdingsproblematiek, spanningsklachten of spierblessures.”

Wat kunnen we nog van je verwachten op gebied van fysiotherapie?
“Ik wil mij de komende jaren nog verder specialiseren in de verschillende revalidatie trajecten en proberen in het trauma-netwerk van Amsterdam te komen (een samenwerking tussen artsen, fysiotherapeuten en psychologen op het gebied van trauma verwerking en revalidatie).”

Reacties

2 thoughts on “Meet the fysio!
Mira at 11:40

Hoe kan ik jullie berekein.. Ik wil graag afpraak maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *