23 NOVEMBER HEALTH DAY

23 NOVEMBER een hele dag vol met gratis sporten, spreekuren, analyses, metingen, workshops

Kijk hieronder naar alle mogelijkheden en zet de data in je agenda.

NOVEMBER, DE EERSTE STAP NAAR EEN FITTER LEVEN
Wat is jouw echte leeftijd?
Wat is jouw echte leeftijd?

Gratis bloeddrukmeting, Body scan en beweegadvies op maat. We bespreken je: bloeddruk vet-bot-spier verhouding beweegpatroon je ‘echte leeftijd’ GRATIS BEWEEGADVIES ………..

Lees meer
Mindful eten
Mindful eten

Gratis lezing over gezond en ‘mindful eten’, met daarin de meest simpele, maar uiterst effectieve methoden om je gezondheid in stand te houden, af te vallen en je energiepijl omhoog te brengen.

Lees meer
Running Solutions
Running Solutions

HARDLOOP ANALYSE-LOOPADVIES-BLESSURE PREVENTIE De hele dag gratis advies om jouw prestaties te verbeteren of om een mooie start te maken. Running Solutions is de specialist in hardloop en triathlon blessures in Amsterdam en omstreken. Binnen de praktijk werken we alleen met hardlopers en triathleten van alle niveau’s, vanuit de hele wereld. ……

Lees meer
In-Shape fysiotherapie
In-Shape fysiotherapie

Op deze HEALTH DAY, 23 november, geven we jou advies over je klacht en vertellen we wat je er aan kunt doen om zo snel mogelijk weer klachtenvrij te zijn. Tevens testen aan om te meten hoe fit je nu eigenlijk bent.

Lees meer
Gratis stoel massage
Gratis stoel massage

Kom voor een heerlijke, gratis, stoelmassage naar Shape-all-in, op 23 November tussen 12-17 uur Onze masseuse, Magda van MagdatherapyDFM, staat voor je klaar.

Lees meer