skill mill, small group, functional training

SHAPE M.A.D. SKILZ

Small goup class met de SKILL MILL.
Kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, alles komt aan bod in deze nieuwe klas.
Als eerste in Nederland introduceert Shape-all-in een les met de SKILL MILL als onderdeel.
30 minuten, 8 oefeningen, 1 minuut werken, 30 seconden rust, 2 rondes. KLAAR!

SKILL MILL
Geïnspireerd door atleten
De gebruikers profiteren van de boeiendste all-round ervaring met Athletic Performance Training en SKILLMILL™ Connect, een volledig verbonden product met een grote LCD-display functie om de gegevens bij te houden. Zo kunnen alle parameters en resultaten van de trainingsessies gecontroleerd en bewaard worden via het cloudgebaseerd mywellness® open platform.
MULTIDRIVE TECHNOLOGY
De innovatieve MULTIDRIVE TECHNOLOGY geeft de gebruikers de kans om het volledig spectrum snelheid/weerstand van SKILLMILL™ te beleven. Door MULTIDRIVE te regelen zal de weerstand variëren van nul tot het maximum. Zo kunt u om het even welk niveau selecteren, van weerstandvrij lopen tot een slopende sessie met maximale weerstand.
Niet-gemotoriseerde training SKILLMILL™ wordt bediend en geregeld door de gebruiker, die snel kan versnellen vanuit een koude start en aan hetzelfde ritme kan lopen, rennen of sprinten. Door vooraan op de band te lopen verhoogt de snelheid, door achter op de band te lopen vertraagt u.
Dubbele steun Een correcte houding tijdens het oefenen is eenvoudig, dankzij de DUBBELE STEUN die aangepast kan worden naargelang de grootte en lichaamsbouw van de gebruiker.