Waar ik ben? IAMCYCLING

Waar ik ben? IAMCYCLING

Een paar weken geleden schreef ik al een stukje over waarom spinning toch wel by far m´n favo sport lesje is.  Dus, hoe cool dat we bij Shape nu de nieuwe Keiser bikes hebben en de spinning lessen nog veel cooler worden?

spivi_cycling

Want behalve dat ik nu (te) weinig tijd heb voor de sportschool en dus zo veel intensiteit als mogelijk in dat ene lesje wil proppen, zit er stiekem ook nog dat competitieve in van m´n hockey periode. Verliezen was nooit m´n hobby tijdens de hockey competitie maar ook in de sportschool ben ik niet echt een fan van als laatste eindigen en dat is precies waarom ik het nieuwe spinning concept IAMCYCLING zo fantastisch vind!

De beste fietsen, racen tegen andere mensen maar vooral dat grote scherm waar je in racet geeft het spinnen een extra dimensie. Dus, lucky me, nog meer zweten voor m´n geld dan bij een gewoon spinning lesje en dat stukje competitie erin!

Op wattage fietsen i.p.v. gewoon zo hard mogelijk kapotgaan en veel interactiever en leuker dan een gewone spinning les. Super cool!

Ook onze collega´s van IAMFIT doen mee met deze nieuwe spinning lessen en dat is waar IAMCYCLING vandaan komt. En save the date want op vrijdag 6 september introduceren wij ons nieuwe concept officieel doormiddel van een Master Ride event! Voor nu check alle info hier en zorg dat je bij de FTP test weken bent:

29/07 – 4/08
16/09 – 22/09
28/10 – 3/11
9/12 – 15/12

Heb jij die nieuwe Keiser bikes al geprobeerd?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *