Running Solutions

Running Solutions is een sportmedisch centrum voor de hardlopende mens, in welke sport dan ook. Wij helpen sporters met het ontwikkelen van een efficiënte en gezonde loopstijl, zodat de kans op blessures tot een minimum wordt beperkt. Bij blessures zorgen wij voor het snelste traject naar herstel. Dit doen we voor hardlopers, sprinters, voetballers, hockeyers, basketballers, handballers, korfballers en elke andere sport waarbij hardlopen een rol speelt.

Bij Running Solutions benaderen we de sporter op een individuele en holistische manier. We bekijken het gehele plaatje van loopstijl, blessuregeschiedenis, werksituatie en andere factoren om een behandeling of coaching op maat te bieden, toegespitst op jouw unieke lichaamsbouw en levenssituatie. Onze missie is om je sneller, sterker en langer te laten hardlopen. Door je stabiliteit en techniek te verbeteren en bij blessures de achterliggende oorzaak op te sporen, brengen wij je naar jouw topniveau.

Wij geloven dat ieder mens blessurevrij en pijnloos kan hardlopen, mits het op de goede manier gebeurt. Running Solutions helpt daar graag bij. Je kunt bij ons terecht voor blessurebehandelingen, hardloopanalyses, en hardloopschema op maat.

Afspraak maken via https://agenda.crossuite.com/Running-Solutions

www.runningsolutions.nl
jorin@runningsolutions.nl

Beschikbaar:

Maandag
  07:00 – 13:00
Woensdag
  17:00 – 22:00
Jorin-KAmps_loopanalyse
Jorin-Kamps_behandeling
Jorin-Kamps-advies
Jorin-Kamps