POLE DANCE & POLE FITNESS

In deze les leer je verschillende paaldanstechnieken, vloerwerk en choreografien. Een les voor iedereen die wil en durft te shinen.

POLE DANCE

"Pole dancing is more than strength and flexibility; It's about confidence, growth and progress. Gain complete control of your body and impress yourself with abilities you never thought you had."

Paaldansen is meer dan kracht en flexibiliteit; het is zelfvertrouwen, groei en ontwikkeling. Neem controle over je lichaam en imponeer jezelf met vaardigheden die je niet wist te hebben.

In deze les leer je verschillende paaldanstechnieken, vloerwerk en choreografien. Een les voor iedereen die wil en durft te shinen.

Voor de veiligheid en de grip op de paal horen korte shorts en een t-shirt zonder mouwen gedragen te worden. Deze les is bedoeld voor elk niveau.

POLE FITNESS

Pole fitness®, dat wordt beoefend in Shape all in, is een complete workout die is ontwikkeld om een beter figuur, een betere conditie, meer (spier)kracht, maar ook meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.
Tijdens een Pole fitness® workout worden veel spiergroepen getraind, zowel op een spierversterkende wijze als qua spieruithoudingsvermogen.

De lessen blijven continue een leuke uitdaging voor jezelf door de gevarieerde dans- en paaltechnieken.

De Pole fitness® workout is geschikt voor iedereen die sterker, strakker en leniger wilt worden, maar vooral ook gezelligheid en plezier wil beleven tijdens het sporten.
Het programma biedt een perfecte opbouw en samenstelling van technieken in niveaus, waardoor iedereen - ongeacht sportachtergrond - aan deze uitdaging kan beginnen op een veilige en haalbare manier. De workout is dus voor iedereen toegankelijk, met of zonder basisconditie.

Lesrooster