LECCOINES GRUPALES

¿Reservar una lección de grupo? Fácil con la forma de todo en la aplicación Mywelness.

Descarga gratis
https: / /appsto.re/en/-wnY_.i
http://tiny.cc/ 66rzay

ZUMBA

Zumba is een combinatie van fitness en dansbewegingen op muziekstijlen zoals salsa, merengue, samba, cumbia, flamenco en hiphop

Leer más

YOGA

Vinyasa yoga, Strong core yoga, Gentle yoga, Hatha, Yin en Yin yang yoga vind je allemaal bij ons op het rooster. Gegeven in onze yogastudio door zeer ervaren yogi's

Leer más

PUMP

Body pump kan het beste worden omschreven als fitness op muziek waarbij met een stang (barbell) en gewichten alle spiergroepen aan bod komen

Leer más

TOTAL BODY WORKOUT

Total body workout is een intensieve full-body workout met een combinatie van kracht en cardio-oefeningen.

Leer más

PILATES

Met pilates wordt het hele lichaam getraind en verbetert de kracht, flexibiliteit en coördinatie.

Leer más

SPIN & STRENGTH

Een uur high intensity cardio en kracht interval training.

Leer más

KINESIS CIRCUIT

Vanuit fysiologisch oogpunt wordt gekeken naar een nieuwe balans, gebaseerd op drie elementen: stabiliteit, kracht en flexibiliteit.

Leer más

BOX-FIT

Een totale workout van 30 minuten! Verschillende bokstechnieken in combinatie kracht-, cardio-, en coördinatie training zorgen voor een intensieve les die zowel je conditie als bokstechniek verbeterd!

Leer más

CORE

Buik en rugspieren (=core) een van de belangrijkste zones van je lichaam.

Leer más

AERIAL LESSEN

Aerial pilates, Aerial vinyasa en Aerial yin yoga behoren allemaal tot de mogelijkheden bij Shape-all-in

Leer más

I AM CYCLING

IAMCYCLING es nuestro nuevo concepto, junto con nuestros colegas de IAMFIT. Las mejores bicicletas para interiores, las bicicletas KEISER compatibles con la aplicación y el software SPIVI y una gran pantalla de video, garantizan una experiencia de ciclismo en interiores de próximo nivel.

Leer más

B-KICK

Onze boks en B-kick lessen, met technieken uit het boksen en kickboksen.

Leer más

VITAL

Circuittrainingen voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is.

Leer más

M.A.D

M.A.D. staat voor Motion, Agility, Dynamics. Een intensieve circuittraining!

Leer más

POLE DANCE & POLE FITNESS

In deze les leer je verschillende paaldanstechnieken, vloerwerk en choreografien. Een les voor iedereen die wil en durft te shinen.

Leer más

BARRE

Barre lessen focussen op het versterken van de spieren, core en balance en het verbeteren van de flexibiliteit. Booty Barre legt de focus op de billen en met Barre Burn zul je je spieren voelen branden over je hele lichaam.

Leer más

BOOTCAMP

Bootcamp es un entrenamiento intensivo de intervalos con la combinación de fuerza, coordinación y resistencia.n

Leer más
130

Groepslessen


Meer dan 130 groepslessen

Groepslessen voor iedere sporter! Met meer dan 130 groepslessen is er bij shape all in keuze genoeg voor iedereen. Mix & match het perfecte programma voor jouw doelstelling en persoonlijkheid. Laat je motiveren door onze professionals!

Weet jij niet goed welke les het beste bij je past? Shape helpt en informeert je hierbij graag; zodat jij die groepstraining  pakt die je leuk vindt. En perfect aansluit op je sportieve doestelling en je passie. Wil je kracht en souplesse ontwikkelen? Probeer een van de soorten yoga of pilates. Ga je voor kracht training in combinatie met cardio ontdek het ruime aanbod circuit trainingen; Skillmill, crossfit en MAD. Wil je een topconditie opbouwen probeer dan de hardlooptraingen of bootcamp in Westerpark.


start vandaag, schrijf je nu in!

word lid