Sita Willemse

Sita Willemse

Personal trainer / Fitness-coach / Groepsles docent / Coördinator groepslessen

Wacht geen seconde langer! Better call Sita!

Acerca de Sita Willemse

Mijn naam is Sita Willemse, geboren in Amsterdam. Ik werk sinds 1999 vol enthousiasme in fitness. Op zoek naar een trainer die motiveert, met empathie en enthousiasme?
Wacht geen seconde langer!
Better call Sita!

Voor wie?

Met mijn werk als personal trainer help ik diverse mensen met het bereiken van hun doelen. Deze doelen zijn zeer uiteenlopend; afvallen, fitter worden, breder worden, meer energie krijgen of motivatie (terug-)krijgen om te sporten.

Ik help mensen van alle leeftijden, beginners en gevorderden, mannen en vrouwen uit every walk of life. Mensen die herstellen van een burnout of van een eetstoornis of mensen die onzeker zijn om alleen te sporten in een sportschool. Ik werk graag met beginners en zie het als mijn uitdaging om mensen het plezier van het sporten bij te brengen. Dus wat je doel ook is; je bent bij mij welkom en aan het goede adres.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je contact met me opneemt via sita@sitawillemse.nl of via mijn website: www.sitawillemse.nl, dan spreek ik eerst vrijblijvend persoonlijk met je af om kennis met je te maken en wat meer informatie over jou in te winnen. Wat zijn je doelen? Heb je ervaring of niet? Zijn er blessures waar ik rekening moet houden? Heb je voedingsadvies nodig?

Hierna ga ik een plan voor jou maken om je te helpen je doel te bereiken. We plannen trainingsafspraken in. Tijdens onze eerste training wil ik eerst wat testen en metingen met je doen, zodat ik weet wat je lichaamscompositie is, hoe sterk je bent en hoe fit je bent. Meten is weten :-)

Vervolgens maak ik een trainingsschema voor je. Dit schema nemen we goed samen door tijdens onze trainingsafspraken, zodat ik je techniek kan bekijken, helpen verbeteren en je zelfvertrouwen vergroten.

Ik zorg er voor dat je bekend raakt met de oefeningen en lichaamsbewustzijn ontwikkelt. Gradueel gaan we de intensiteit van het schema verhogen, op kracht- en op conditioneel vlak, dat ligt aan je doel.

Inhoud training?

Dit ligt aan je trainingsdoel. Ik probeer altijd rekening te houden met de voorkeur van de klant. Als je niet van hardlopen houdt, zoek ik iets anders wat jij wel leuk vindt. Vanwege mijn jarenlange ervaring in de fitness,  maar ook als groepsles-docent (spinning, pilates, bootcamp, shape, step, aqua-fitness) ben ik van vele markten thuis en heb ik een groot repertoire waaruit ik kan putten. Aan variatie dus geen gebrek.

Buiten sporten in het park en small group trainingen behoren ook tot de mogelijkheden.

Wat kost het?

Per training van een uur betaal je €60,00 inclusief btw, als je een pakket afneemt van 10 trainingen in een keer, betaal je €600,00, maar krijg je er een training van mij gratis bij cadeau.

Neem vrijblijvend contact met me op

Sporten kan heel veel voor je doen, niet alleen voor je uiterlijk. Het kan je leven mentaal verrijken en je wapenen tegen stress en tegenslagen, omdat je sterker wordt en zelfverzekerder. Dat wens ik jou ook toe. Stuur me een mail op sita@sitawillemse.nl, tot snel :-) 

foto's: Nuri Golightly

Certificacion
 • Certified Personal Trainer (NSCA)
 • Fitvak A
 • Fitvak B (specialisaties: obesitas en diabetes)
 • Pilates Trainer
 • AALO Master
 • AALO Manager
 • AALO Presenter
 • AIAN Aerobics-instructeur
 • Spinning: Johnny G / Keiser / HIIT cycling / IC7 / Stages
 • Tredus Aqua instructor
 • Obesitas, Eetverslaving en Gedragsverandering (Start 2 Move)
sita-Willemse_personal-trainer
Sita

maak vandaag nog een afspraak!

stuur e-mail