Arnoud van Rooij

Arnoud van Rooij

Personal trainer / Fitness-coach

Effectief & efficiënt trainen!

Acerca de Arnoud van Rooij

Iedereen heeft een ander lichaam, dat anders reageert op beweging, trainingsprikkels, voeding etc. Jouw training is uniek. Bij mij begint je training met een uitgebreide intake & beweging-assessment wat de basis is voor je verdere trainingsprogramma. Mijn begeleiding is persoonlijk, motiverend en altijd onderbouwd.

‘Op de basis- & middelbare school school had ik altijd een hekel om naar ‘gym’ te te gaan. We speelden voetbal of trefbal; en daar vond ik niets aan. Heel soms speelden we basketbal of honkbal. Dat vond ik wel leuk, hoewel ik er zeker niet goed in was. Voor gym stond ik ook altijd een zesje, ik deed wel mee maar niet van harte. Dat veranderde toen ik een docent kreeg die mij motiveerde, al snel begon ik gymles leuk te vonden’. Dat is mijn voorgeschiedenis.

Je leert om op een verantwoorde manier effectief & efficiënt te trainen. Het persoonlijke contact is daarbij bepalend om jouw doelstellingen te behalen. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met weinig tot geen ervaring en/of motivatie, met een medische achtergrond als reuma, hiv of multiple sclerose als ook in het trainen van mensen met meer dan twee jaar trainingservaring die hun plateau bereikt hebben.

Wil je op de voor jou juiste manier (leren) trainen en wil je effectief en efficiënt aan de slag? Maak dan een gratis intake-afspraak, e-mail of bel!

Certificacion
  • Fysiotherapeut ProEducation
  • Strength Coach PICP, Poliquin PICP (USA)
  • Fitness Instructeur & Personal Trainer, Fit!Vak
  • Yoga-docent, Svaha-Yoga, Amsterdam
  • TRX Qualified instructor, TRX (USA/NL)
arnoud-pt2
arnoud-pt3

maak vandaag nog een afspraak!

stuur e-mail