personal trainer, pt, tomes hilverda, personal coach

tomes hilverda

bedrijfsnaam: 
Tomes Hilverda

telefoon: 
0681130277

Training is fun

Voor Amsterdammer Tomes is Shape All-in eigenlijk zijn tweede thuis. Na een paar jaar ook in de fitness gewerkt te hebben, richt Tomes zich helemaal op personal training.

"Ieder lichaam heeft z'n tekortkomingen en/of beperkingen. Overactieve spieren en onderactieve spieren, denk hierbij aan de "kantoorhouding", leiden vaak tot klachten of blessures. Ik vind het een uitdaging om die spieren weer in balans met elkaar te kunnen brengen"

Tomes heeft altijd een passie voor sport gehad, zo beoefent hij nu ondermeer kickboxen en boxen maar heeft hij in het verleden ook gejudood, american football gespeeld en gevoetbald.

Tomes heeft meerdere relevante opleidingen gevolgd zoals AALO Anatomie (2013), Fitness A (2014) en B (2015) en de NASM Personal Training (2015), een van de hoogst aangeschreven opleidingen. Hij houdt zijn vakexpertise bij door regelmatig trainingen en workshops te volgen om dit weer samen met zijn klanten verder toe te passen.

Na een uitgebreide intake, inclusief bewegings- en houdingsanalyses, zal een trainings- en voedingsplan opgesteld worden om de gezette doelstellingen te kunnen behalen.

“Ik hoor graag wat jouw doelstellingen zijn, zodat we samen het beste plan kunnen opstellen”