Patrick Wijnhard, Personal trainer, Body control coach

Patrick Wijnhard

bedrijfsnaam: 
Move2Balance

telefoon: 
0616645063

body control coach

Waarom trainen met een Body Control Coach? Een Body Control Coach zorgt voor balans tussen lichaam en geest waardoor je meer bereikt en meer innerlijke rust verkrijgt. Samen met je Body Control Coach bereik je niet alleen je fysieke doelen, maar word je ook mentaal sterker.

Vind je het moeilijk om jezelf te motiveren en de discipline op te brengen om regelmatig te bewegen? Ik help je graag. Tijdens onze trainingen werk je niet alleen veilig, maar ook met een hoger rendement dan wanneer je alleen traint.
Je ervaart dat je je beter en fitter voelt. Je ziet je 
lichaam veranderen. En dat resultaat motiveert!

De woorden 'ik kan niet' komen niet in mijn woordenboek voor. Alles is mogelijk, zolang je er maar positief tegenover staat en altijd in jezelf blijft geloven. Mijn trainingen maken je niet alleen bewuster, maar ook zelfverzekerder en geven je (zelf-)inzicht. Jij bent de baas over je eigen lichaam.

Samen werken we aan jouw doelstellingen. Je zult merken dat je steeds sterker wordt, zowel mentaal als fysiek. Ik zorg ervoor dat je trainingen afwisselend en uitdagend zijn. Zo blijft het leuk!

Mijn specialisaties zijn fitness, functional fitness, boksen en kickboksen.

*** You’ve got to move to get into balance! ***