Blog

Blog van Beau
Blog van Beau

Beau (26) doet graag álles – en schrijft daarover. Backpacken, bodybuilding, veganisme, modellenwerk, festivals en spiritualiteit hebben één ding gemeen: Beau. Iedere maand vertelt ze ons hoe ze daar haar balans in vindt (of niet).

Read more

Blog van Jorin Kamps
Blog van Jorin Kamps

Als ervaren paramedisch therapeut begeleidt Jorin talloze hardlopers en sporters om blessurevrij hard te lopen en het beste uit zichzelf te halen. Jorin werkt een aantal maanden per jaar in Kenia, waar hij als oefentherapeut vele topatleten begeleidt, waaronder de voormalige wereldrecordhouder op de marathon Wilson Kipsang (2:03:23, Berlijn 2013).

Read more

Blog van Sisterly Brewed
Blog van Sisterly Brewed

Tineke en Tessel zijn twee zussen die vanuit Sisterly Brewed elke week een blog voor Shape schrijven.

Tessel pendelt heen en weer tussen de VS en Amsterdam en reist tussendoor de hele wereld over. Ze is all-round sportliefhebber, gangmaker en design & social media freelancer. Een dag is voor haar niet compleet zonder een bezoek aan de sportschool (het liefst natuurlijk bij Shape!).

Tineke woont in Spanje en was altijd erg sportief tot er twee kleintjes bij kwamen kijken en nu probeert ze haar sportieve zelf van voor het moeder worden weer terug te vinden. Ze werkt als projectmanager & content creator en probeert zo vegan mogelijk te eten maar haar kaas-, chocolade- en mayonaise verslaving maken dat niet altijd makkelijk.

Op de Shape blog delen ze hun hersenspinsels en tips over voeding, sporten en een gezonde leefstijl.

Read more

Gast blogs
Gast blogs

“Hier kun je de gast blogs vinden van verschillende sportievelingen van binnen en buiten Shape”

Read more