dietiek

Laura Bleeker, eat&train, personal training, voedingsdeskundige, personal training

Voedingsdeskundige Laura Bleeker

Je broeken zitten al een hele tijd echt niet meer lekker. Je kunt je niet herinneren wanneer je voor het laatst een nauwsluitend shirt hebt aangehad en in een shirt zonder mouwen voel je je ook al tijden niet meer op je gemak. Zou het niet heerlijk zijn om je daar niet meer druk om te hoeven maken? Je weer fit te voelen en zelfverzekerd?

Geen quick fix, crashdieet, low-carb, no-carb, sapkuur, verboden producten of andere rages. Eten wat jij wil!
Kleine aanpassingen op wat je nu al doet of helemaal opnieuw beginnen met op maat gemaakte menu's. We bekijken wat werkt voor jou en als je dat volhoudt, is resultaat gegarandeerd. Uiteraard coach ik je daarbij.

Ben je eraan toe om nu echt aan de slag te gaan en nu echt en blijvend resultaat te behalen?
Spreek me aan, bel of mail me en we plannen een vrijblijvende kennismaking. 

Laura Bleeker
06 - 52 18 31 91
laura@eatandtrain.nl
www.eatandtrain.nl

* Wist je dat afspraken vaak door verzekeraars worden vergoed

 

marc wolswijk, personal training, pt amsterdam

Diëtist Marc Wolswijk

Als diëtist voorzie ik jou van wetenschappelijk onderbouwde voedingsadviezen met een vleugje ervaring, afgestemd op jouw doelstelling(en), problemen, smaak en mogelijkheden. Diabetes, hypertensie, hyperlipidemie, overgewicht, ondergewicht, metabool syndroom, voedselallergieën, zwangerschap, sportvoedingsadviezen en reguliere voedingsadviezen zijn mijn voornaamste behandelingen. 

'Connected' is het woord dat mijn visie op het leven omschrijft en is daarmee ook de leidraad door mijn voedingsadviezen. Het betekent in verbinding staan met je je fysieke, emotionele, mentale en spirituele bestaan. Als diëtist laat ik je voornamelijk kennis maken met je fysieke bestaan door je meer te leren over gezonde voeding die bij jouw past. Wellicht zal je ontdekken dat werken aan je fysieke gezondheid ook invloed heeft op je emotionele, mentale en spirituele bestaan.

Ik geloof in een ‘hoofdzakelijk’ plantaardig dieet dat bestaat uit zo veel mogelijk natuurlijke producten met de voorkeur voor organisch/biologisch.
Mijn doel als diëtist is om je algehele gezondheid te vergroten en in stand te houden door middel van het vergroten van je kennis en het aanleren van gezonde eetgewoontes. 

Indien je ook geïnteresseerd bent in personal training dan kunnen we beiden combineren om nog grotere resultaten te boeken.

-Diëtist afgestudeerd aan de HvA – Ingeschreven in het kwaliteitsregister van paramedici
-NSCA-Certified Personal Trainer

Marc Wolswijk
0619650351
www.connected-dieet-pt.com


Link naar instagram: instagram.com/connected_dieet_pt/
Link naar facebook: facebook.com/connecteddieetadviespersonaltraining/