Bedrijfsfitness

Gezonde werknemers, gezond bedrijf

Bedrijven weten allang dat sportende werknemers gezonder zijn en dat kans op uitval door ziekte en blessures verminderd.
Shape all in kan uw werknemers gericht begeleiden, in Shape all in, of bij u op het bedrijf. Tevens zijn wij aangesloten bij alle bedrijfsfitnessaanbieders.

We werken graag met u samen om de fitheid van uw medewerkers te verbeteren. Shape all-in heeft in de afgelopen 30 jaar haar strepen verdiend en staat in Amsterdam aan de top van de kwaliteitsclubs.
Wij kunnen veel voor uw bedrijf betekenen. Tot de mogelijkheden behoren bijvoorbeeld:

  • Kortingen op abonnementen voor uw werknemers, of de abonnementen via een bedrijfsfitness aanbieder laten verlonen
  • Fitnessinstructie en/of circuittrainingen in het aanwezige fitnesscentre
  • Outdoortrainingen in het Westerpark
  • Groepslessen indoor (geschikte lessen zouden zijn box-fit, zumba, yoga, essentrics)
  • Specifieke trainingen m.b.t. arbeid gerelateerde blessures (lage rug, schouder, nek, arm)
  • Leefstijl challenges waar bewegen, voeding, mentale fitheid en een duurzaam resultaat voorop staan. Per persoon, per afdeling, per...?
  • Kennisworkshops over voeding, bewegen, mentale fitheid

Meten is weten.
Bij elke deelnemer starten we met een 0-meting. Een fittest en diverse metingen geven de gezondheid van uw werknemer weer. Samen met een behoefte analyze kunnen we bepalen wat de beste manier is om uw werknemer aan het bewegen te krijgen. Wordt het buiten sporten of binnen, een boksles of liever yoga en/of kunnen we aan de slag met de fitnessinstructeur. Zelfs zijn er mogelijkheden om de werknemer die niet van sporten houdt in beweging te krijgen met onze 'stappenteller'.  Wij maken het beste beweegplan voor uw werknemers waarbij ze resultaat halen en gemotiveerd blijven.

Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Daarvoor kunt u het webformulier gebruiken.