All I want for Christmas is…..

5 kilo minder?

Een strakkere kont?

Een sixpack?

Het is weer december, ongelofelijk hoe snel dit jaar voorbij is gevlogen! De eerste vrieskou is weer geweest en de feestdagen staan voor de deur. Dat betekent voor velen ook cadeautjes shoppen! En ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik ben niet echt een shop fan. Dus voor mij is het vaak Bol.com all the way en de drukke winkelstraten vermijd ik liever (vooral in de winter haat ik het echt, met die dikke winterjas een winkel in waar de verwarming lekker aan staat, ugh).

Maar met de hele minimalisme trend, is ook een andere trend voortgekomen.  Het geven van ervaringen i.pv. spullen, iets waar ik me zeker ook in kan vinden! Niet alleen omdat ik zelf blijer word van quality time en leuke dingen doen met vrienden of familie dan van spullen maar ook omdat ik denk dat de meesten van ons al genoeg spullen hebben. (Bonuspunten voor het feit dat dat ook weer winkelen en inpakken scheelt ;)) Zo kreeg ik laatst van vriendinnen “Uit met Kunst” cadeau, een evenement waar je in een bar een schilderij gaat maken. Nou ben ik helemaal geen crea-bea dus ik was een beetje sceptisch over dit cadeau maar ik moet zeggen dat een paar uurtjes schilderen met een biertje erbij terwijl ik aan het bijkletsen was met een vriendin erg leuk en rustgevend was (en m´n schilderij is nog best mooi geworden ook). Een keer iets anders wat je normaal zou doen en zeker een ervaring rijker!

Dus dit jaar ga ik ervaringen cadeau geven i.p.v. spullen. Een avondje uit, een etentje, een wijnproeverij, you name it.

Nu wil het feit dat voor veel mensen december ook een moment van terugkijken en vooruitblikken is. Hoe was het afgelopen jaar en wat ik wil in het nieuwe jaar. Goede voornemens zijn niet altijd iedereen´s pakkie an, maar voor veel mensen staat een nieuw jaar gelijk aan “nieuwe ronde, nieuwe kansen” en deze keer ga ik dat sporten toch wel echt volhouden. Of, deze keer gaat er echt 5 kilo af en ga ik gezonder eten.  Dus, wat nou als je bij kunt dragen aan die 5 kilo minder of die strakkere kont?

Als jij dit jaar ook ervaringen i.p.v. spullen wilt geven, misschien is sporten cadeau geven of een personal training een leuk idee! Bij Shape hebben we een aantal fijne aanbiedingen nu om aan anderen of jezelf cadeau te doen, vraag bij de receptie om meer info!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *